В Одесі відновили рух трамваїв на Таїрова вже за новою схемою

Понедельник , 31 июля 2023, 10:53
Трамвайні маршрути №7 та №27 відновили роботу в житловому масиві Таїрова вже за новою схемою.
В Одесі відновили рух трамваїв на Таїрова вже за новою схемою

З суботи 29 липня було частково обмежено рух трамваїв у Київському районі Одеси через аварію на водопроводі на площі Толбухіна. Ремонтні роботи, пов'язані з розкопками, робили рух трамваїв небезпечним.

Через це магістральний маршрут №7 курсував лише до 2-ї станції Люстдорфської дороги, маршрут №13 не курсував взагалі, а маршрут №27 був обмежений 29 липня від 11-ї станції Люстдорфської дороги до Рибного порту, а 30 липня не працював взагалі.

Вранці 31 липня аварію на водопроводі були завершені - і трамваї пішли вже за зміненими трасами маршрутів, що ми анонсували кілька днів тому.

Так, магістральний маршрут №7 подовжено - він тепер курсує від вул. Паустовського на житловому масиві Котовського до Люстдорфу замість 11-ї станції Люстдорфської дороги. Це дає мешканцям Люстдорфу безпересадковий зв'язок з центром Одеси та іншими житловими масивами.

Однак, маршрут №27 скорочено - він тепер курсує лише від Люстдорфу до Рибного порту. Таким чином, мешканці цього району, в тому числі Совіньйону, які користуються електротранспортом, вимушені їхати у потрібному напрямку лише з пересадкою, тоді як раніше маршрут №27 давав змогу доїхати до Старосінної площі - тобто через весь житловий масив Таїрова. частину Черьомушек та до вокзалу, "Привозу" та частини центру Одеси.

comments powered by HyperComments