Показали фото зруйнованої залізниці в Маріуполі

Четверг , 28 апреля 2022, 17:34
Активіст та співробітник "Укрзалізниці" Олег Заблудовський опубликовав декілька світлин, зроблених на вже окупованій ворогом залізничній станції Маріуполь.
Показали фото зруйнованої залізниці в Маріуполі

На кадрах ми можемо побачити вщент зруйновану та обгорілу будівлю залізничного вокзалу у Маріуполі. Контактна мережа над коліями зруйнована.

Але самі колії у межах станції майже не мають пошкоджень. Хоча інформації про реальний стан залізниці навіть за сотню метрів від вокзалу вже немає.

Біля перонів стоять декілька десятків згорілих дотла пасажирських вагонів, які раніше були задіяні у перевезеннях у всі куточки України. 

З Маріуполя ходили потяги до Києва, Одеси, Львова та інших великих та малих міст. А зараз станції Маріуполь навіть немає у розкладі. Останні потяги відправилися ще 24-25 лютого.

Також на станції стоїть обгорілий "кістяк" шестивагонної електрички, яку було нещодавно модернізовано для обслуговування приміських перевезень від Маріуполя до Сартани та Волновахи.

Поруч - відразу чотири електровози ВЛ-8, один з яких отримав фатальні пошкодження від прямого влучення снаряду чи ракети.

У напівзруйнованих боксах локомотивного депо стоять несправні та пошкоджені маневрові тепловози.

comments powered by HyperComments