На маршруті Київської кільцевої електрички працює же 10 модернізованих потягів (ФОТО)

Пятница , 5 августа 2022, 09:30
"Укрзалізниця" завершила модернізацію вже 10 електричок, які працюють на кільцевому маршруті та приміських лініях Kyiv City Express.
На маршруті Київської кільцевої електрички працює же 10 модернізованих потягів (ФОТО)

4 серпня "Укрзалізниця" презентувала десятий оновлений електропотяг, який буде використовуватись для пасажирських перевезень на маршруті Київської кільцевої електрички. Таким чином, теперь кільцевий маршрут електрички у Києві повністю обслуговується модернізованим рухомим складом.

Ті електрички, які пройшли модернізацію — інклюзивні, призначені для зручного перевезення пасажирів з дітьми, людей з інвалідністю, велосипедистів, вони мають зручні оновлені сидіння, в останніх моделях має зміни, впроваджені завдяки відгукам пасажирів. Наприклад, тримачі для велосипедів тепер обладнані спеціальними м’якими накладками.

"Для нас було важливо з першого дня запуску кільцевої електрички покрити її повністю оновленими електропоїздами. Зараз презентуємо новий поїзд, який вийшов буквально сьогодні з ремонту. Ми хочемо дати людям розуміння, що Kyiv City Express — це стандарт якості. Це надійність — на кільці й на всіх подальших маршрутах. Це не точкові зміни, а системні. Зараз, коли люди повертаються в столицю з-за кордону, ми хочемо дати їм дійсно нову якість сервісу", — зазначив голова правління "Укрзалізниці" Олександр Камишін.

Квитки на потяги Kyiv City Express доступні онлайн — у чат-боті Укрзалізниці в усіх месенджерах.

comments powered by HyperComments