Через російські обстріли була пошкоджена залізниця у Сумській області

Понедельник , 7 ноября 2022, 09:16
6 листопада внаслідок російських обстрілів були пошкоджені колії та на декілька годин закрито рух потягів на перегоні Ворожба - Білопілля.
Через російські обстріли була пошкоджена залізниця у Сумській області

Внаслідок цього ряд пасажирських потягів затрималися або йшли зміненими маршрутами. А для підвозу пасажирів до міста Суми задіяли автобуси - місцевих муніципальних та приватних перевізників.

Вже вранці 7 листопада всі пошкодження відремонтували та поновили рух потягів. "Перегін Ворожба – Білопілля, який був закритий вчора ввечері через пошкодження інфраструктури, вже відкрито", – повідомили в "Укрзалізниці".

В компанії також звітують про організацію додаткових автобусних рейсів для пасажирів. "139 пасажирів, які мали квитки на поїзд Київ – Суми із Сум та Білопілля, успішно дістались автобусами залізничного вокзалу Ворожби та встигли на свій рейс. Пасажири рейсу №259 з Ворожби, Бахмача, Ніжина та Конотопа, яких вчора ми забирали додатковим рейсом і влаштували на ніч на Центральному київському залізничному вокзалі, вже сідають на свій поїзд та рухаються далі. Дякуємо всім залученим в організацію комбінованого маршруту і ліквідацію наслідків пошкодження та продовжуємо працювати разом задля перемоги".

comments powered by HyperComments