Материалы на главную

09:19
'Внаслідок російського повітряного удару у ніч на 22 березня деякі ділянки залізниці знеструмлені, частина пасажирських поїздів йде з затримками та під тепловозною тягою.
16:51
Одеська область посідає п'яте місце серед регіонів України за кількістю дорожньо-транспортних пригод: тільки за два місяці з початку року в регіоні зареєстровано 181 ДТП.
14:53
Частина з нових пасажирських поїздів дають можливість пересадки на міжнародний поїзд з Чопа до Праги, інші просто "закривають" зростання пасажиропотоку у західному напрямку.
12:49
Динаміка завантаження залізниці у напрямку морських і дунайських портів Одеської області свідчить про зростання вантажоперевезень у цьому напрямку та зменшенні перевезень до західних кордонів.
17:57 Собственный материал
За кошти кредиту Європейського інвестиційного банку (ЄІБ) у Кременчук закуповують 20 нових тролейбусів з великим автономним ходом.
16:16
Новий міжнародний поїзд зв'яже вузлову станцію Чоп у Закарпатті з Прагою. Обслуговувати його будет чеська компанія RegioJet.
13:33
Морські порти Одеської області можуть відновити контейнерні та навіть поромні вантажні перевезення.
10:23
З великих морських портів Одеської області продовжується судноплавство гарантованими Україною морським коридором.
09:29
Державна судноплавна компанія "Українське Дунайське пароплавство", яка базується на порти Ізмаїл та Рені Одеської області, вперше за час своєї роботи отримає наглядову раду.
14:20
Залізниця Молдови вважає необхідним хоча б частково відновити вантажні перевезення через перехід Кучурган - Новосавицька у Одеській області.