11 июля 2023

22:09
Сьогоднішній російський нічний удар дронами-камікадзе по морському порту в Одеській області вже кваліфікований прокуратурою як військовий злочин.
21:59
"Укрзалізниця" закликає бізнес фінансувати проєкти розширення пропускної спроможності станції Ізмаїл, яка фактично обслуговує Ізимаїльський порт і зараз не в змозі обробляти всі призначені туди вантажі. 
17:54
Мова йде про порт Білгорода-Дністровського, який держава вже чотири рази не змогла продати з аукціону.
15:51
"Зерновий коридор" з портів Одеської області фактично поки що припиняє роботу. В порту Одеси завантажують останні два балкери, які пройшли раніше інспекцію.
15:27
В онлайн-казино сегодня существует огромное множество игровых автоматов, каждый из которых обладает своими уникальными характеристиками и потенциалом для выигрыша. При выборе слотов для игры, особенно для различных игровых стратегий, важно учитывать такие ключевые факторы, как волатильность и RTP (Return to Player). В данной статье мы рассмотрим эти факторы более подробно и объясним, как они влияют на игровой процесс и успех игроков.
09:09
У ніч на 11 липня росіяни дронами-камікадзе завдали повітряний удар по портовій інфраструктурі одного з великих морських портів Одеської області.