Ryanair планує повернути рейси та відкрити базу в Одесі після війни

Понедельник , 3 апреля 2023, 09:19
Ірландська лоукост-аввіакомпанія Ryanair планує буквально за кілька днів після завершення війни відновити авіарейси до України, в тому числі і створити базу для обслуговування авіалайнерів в Одесі.
Ryanair планує повернути рейси та відкрити базу в Одесі після війни

Про плани створення бази в Одесі та оперативного відновлення рейсів до України повідомляє тематичне видання з авіаперевезень Simple Flying.

Генеральний директор авіакомпанії Майкл О’Лірі розповів журналісту видання, що ще до початку повномасштабного вторгнення авіакомпанія перевозила до двох мільйонів пасажирів в Україні, і 2022 року планувала відкрити кілька баз в українських містах. .

Майкла О’Лірі повідомив, що Ryanair повернеться в Україну гранично швидко, як тільки з’явиться можливість: "Думаю, ми повернулися б в Україну протягом кількох днів. Звичайно, одразу з рейсами за призначенням. Потім якнайшвидше з базами. Ми б працювали з базами у Києві, Львові та Одесі. Херсон може бути недоступним для нас. Але ми хотіли б бути дуже активними у відновленні та реконструкції української економіки”, – сказав він.

Аналогічні плани О'Лірі вже озвучив у січні 2023 року. 

comments powered by HyperComments