Звільнений Тростянець отримав автобуси з Польщі (ФОТО)

Пятница , 23 сентября 2022, 09:29
Місто Тростянець, звільнене від російської окупації наприкінці березня, отримало у якості гуманітарної допомоги три зчленованих автобуси особливо великої місткості.
Звільнений Тростянець отримав автобуси з Польщі (ФОТО)

Фото та відео отримання трьох великих автобусів оприлюднив міський голова Тростянця Юрій Бова, після чого повідомив також про підготовку декількох кінцевих зупинок для розвороту великогабаритного транспорту.

Місто отримало три двосекційних зчленованих автобуси моделі "МАЗ-215.069", які були виготовлені 2013 р. на замовлення муніципального автобусного підприємства польского міста Тихи "Przedsiębiorstwo Komunikacji Miejskiej Sp. z o.o.". У березні 2022 р. підприємство передало 7 своїх автобусів, в тому числі вказані три автобуси "МАЗ-215" до Львова, вони навіть певний час стояли на території львівського комунального автобусного парку №1.

Але згодом вже у вересні 2022 р. було прийняте рішення про передачу трьох автобусів до Тростянця. Зараз у місті готують кінцеві зупинки та переглядають схему міських автобусних маршрутів з урахуванням роботи автобусів особливо великої місткості.

Зі Львова до Тростянця автобуси безкоштовно перевезла на платформах "Укрзалізниця".

 

comments powered by HyperComments