В Одесі змінюють рух автобусів через ремонт перехрестя

Четверг , 3 августа 2023, 14:24
З 4 серпня починається давно запланований ремонт перехрестя вулиць Старопортофранківської та Пантелеймонівської. Через це там закриваєтсья рух автотранспорту та змінюють декілька автобусних маршрутів.

Одеська мерія попереджує, що починається ремонт перехрестя вулиць Пантелеймонівської та Старопортофранківської, в ході якого будуть міняти трамвайні колії.

Через це в період з 4 серпня та до 20 жовтня або до закінчення робіт на цьому перехресті закривається рух автотранспорту. Ті маршрути автобусів, що проходять по перехрестю, дещо змінять свої траси. 

Про зміни руху трамваїв маршрутів №5 та №28 поки що не повідомляється.

Ось як будуть змінені траси автобусів:

Маршрут № 214:
 - у напрямку руху до Свято-Іверського монастиря - від вул. Старопортофранківської на вул. М. Арнаутську, вул. Преображенську, вул. Пантелеймонівську і далі за маршрутом; 
 - у напрямку руху до вул. Нежданової - від вул. Пантелеймонівської на вул. Преображенську, вул. В. Арнаутську, вул. Старопортофранківську і далі за маршрутом. 

Маршруту № 171:
 - у напрямку руху до 6-го км Овідіопольської дороги - від вул. Пантелеймонівської на вул. Преображенську, вул. В. Арнаутську, вул. Мечникова, вул. Богдана Хмельницького і далі за маршрутом; 
- у напрямку руху до залізничного вокзалу - від вул. Богдана Хмельницького на вул. М. Арнаутську, вул. Преображенську, вул. Пантелеймонівську і далі за маршрутом. 

Маршрути №№ 240, 250:
- у напрямку руху до сел. Котовського - від пров. Книжкового на вул. Преображенську, вул. В. Арнаутську, вул. Старопортофранківську і далі за маршрутами. 

Маршрут № 115:
- у напрямку руху до пл. 10 квітня – від вул. Богдана Хмельницького на вул. М. Арнаутську, вул. Преображенську, вул. Пантелеймонівську і далі за маршрутом; 
- у напрямку руху до сел. Цукрове - від вул. Пантелеймонівської на вул. Преображенську, вул. В. Арнаутську, вул. Мечникова, вул. Богдана Хмельницького і далі за маршрутом. 

comments powered by HyperComments