Служба автодоріг Одеської області змінила назву і задачі

Понедельник , 10 апреля 2023, 15:15
Така сама длоя спіикала не лише службу автодоріг Одеської області, а й всі аналогічні структури у інших областях.
Служба автодоріг Одеської області змінила назву і задачі

Служба автомобільних доріг Одеської області змінила назву, структурну приналежність та спектр задач. Тепер вона займається не лише будівництвом, ремонтом та експлуатацією доріг, а й вирішує ряд інших інфраструктурних задач. У зону відповідальності Служби відновлення та розвитку інфраструктури входять:

транспортна інфраструктура,

будівництво і реконструкція житлових об’єктів,

об’єктів соціальної сфери,

громадського призначення,

ЖКГ,

енергетичної інфраструктури,

захисних споруд тощо.

Служба працює над збором та аналізом інформації про спричинені російською агресією руйнування та потреби у відновленні в кожній окремо взятій області.

Служба є структурним підрозділом Державне агентство відновлення та розвитку інфраструктури України підтримує діяльність Агентства, забезпечує експертизу, нагляд, прозорі та ефективні процедури закупівель в межах проєктів в Одеській області.

Водночас Служба є головним помічником органів місцевого самоврядування і допомагатиме їм готувати проєкти відновлення та післявоєнної відбудови.

Трансформація Служби відновлення передбачає розвиток на основі затверджених Агентством відновлення процедур, принципів та підходів. Зокрема, створення в Службі Антикорупційного офісу. Він відповідатиме за впровадження найкращих антикорупційних практик та внутрішнього контролю за їх дотриманням.

comments powered by HyperComments