Дороги Одеської області вдень закривають для великовантажного транспорту

Вторник , 5 сентября 2023, 15:12
Одеська ОВА фактично забороняє рух великовантажного транспорту по всім дорогам Одеської області у денний час.
Дороги Одеської області вдень закривають для великовантажного транспорту

5 серпня голова Одеської ОВА Олег Кіпер заявив про заборону руху великовантажного автотранспорту по всім дорогам Одеської області. Маються на увазі вантажівки загальною вагою понад 24 тони та навантаження на вісь у 7 тон та більше.

Заборона діє на денний час - з 10-ї до 18-ї години. Теоретично це повинно не допустити руйнування доріг у спеку. Аналогічне розпорядження про заборону руху великовантажного транспорту по магістральним дорогам державного значення вже було ще на початку. літа.\

При цьому перевізники аграрних вантажів та інших вантажів можуть отримати перепустки для руху під час комендантської години.

"Відтепер з 10:00 години до 18:00 години заборонено рух транспортних засобів вагою понад 24 тонни і навантаженням на вісь 7 тонн на ВСІХ автомобільних дорогах Одещини! 

Простіше кажучи, в «об‘їзд» тепер теж не вийде. Скупчення вантажівок на дорогах також перешкоджає руху спецтранспорту, що неприпустимо в умовах воєнного часу. 

Існуючі обмеження спрямовані на вирішення комплексу проблемних питань, що виникли в умовах воєнного стану.

Просимо підприємства та водіїв розраховувати свій час роботи та логістику таким чином, аби вантажівки не скупчувалися на обочинах та не заважали місцевим жителям і спецтранспорту рухатися автошляхами. 

Нагадаємо, підприємства, що займаються перевезенням зернових, олійних та інших вантажів можуть звернутися до Одеської обласної державної (військової) адміністрації для консультації та подальшого отримання перепусток у комендантську годину за телефонами: (048)718 93 87, (048) 718 95 20.

Рух вантажівок за наявності перепусток у комендантську годину дозволений!" - йдеться в зверненні.

comments powered by HyperComments