В електротранспорті Одеси збільшили кількість трамваїв та тролейбусів на маршрутах (ФОТО)

Понедельник , 16 мая 2022, 12:12
З 16 травня в Одесі на маршрутах суттєво збільшилась кількість трамваїв та тролейбусів.
В електротранспорті Одеси збільшили кількість трамваїв та тролейбусів на маршрутах (ФОТО)

Як повідомляють у одеській мерії, у понеділок 16 травня на міські маршрути вийшло 110 одиниць рухомого складу електротранспорту. Це 59 трамваїв та 51 тролейбус. Це свідчить про деяке збільшення пасажиропотоку у місті - одесити одночасно продовжують працювати, повертатися з евакуації та переходити на електротранспорт з власних авто та автобусів внаслідок високих цін на паливо.

На маршрутах вперше з перших днів війни помічені відносно нові низькопідлогові тролейбуси "Богдан" та "БКМ" - оскільки наразі майже всі перевезення виконуються більш старим рухомим складом.

Не працюють наступні маршрути трамваю: №13 через пошкодження внаслідок ракетного обстрілу ще 23 квітня, №17, №18, №19, №28 через ремонт колій на Пантелеймонівський кут Преображенської, маршрут №5 курсує за скороченою трасою від Автовокзалу до Старосінної площі, маршрут №3 ходить від Люстдорфу до Старосінної площі.

Не працює тимчасовий тролейбусний маршрут №5 від Аркадії до вул. Мечнікова та №15 від вул. Заньковецької до вокзалу через вул. Балківську.

Фото зроблені у травні 2022 р.

comments powered by HyperComments