У Харкові відновили роботу трамваю

Воскресенье , 22 мая 2022, 09:34
Напередодні, 21 травня, у Харкові відновлено роботу трамваю.
У Харкові відновили роботу трамваю

З 21 травня у Харкові частково відновлено пасажирські перевезення по місту трамваями. На першому етапі працює два маршрути, №3 та №14 за дещо зміненими трасами. На них загалом у перший день роботи працювало 17 вагонів.

Маршрути йдуть наступними трасами:

№3: Новожанове - вул. Москалівська - вул. Гольдбергівська - вул. Греківська - вул. Університетська - вул. Полтавський Шлях – Південний вокзал.
№14: Південний вокзал - вул. Полтавський Шлях - вул. Конєва - вул. Москалівська - вул. Гольдбергівська - вул. Молочна - вул. Плеханівська - Парк Машинобудівників.

Випуск трамваїв здійснюється із Жовтневого депо, яке є майже неушкодженим, на відміну від Салтівського.

Нагадаємо, з 16 травня у Харкові відновили роботу тролейбусів та автобусів. Працювали 21 маршрут автобусу, 3 маршруту тролейбусу, ще один автобусний маршрут запустили з тролейбусним рухомим складом. Це маршрут №119, частина траси якого проходить під контактною мережею тролейбусу, на ньому працюють тролейбуси з автономним ходом від акумуляторів, які підзаряжаються під час руху від контактної мережі. На 21 травня у Харкові є технічно справними та запущені на лінії 47 тролейбусів.

На відео - наш аналіз ситуації з громадським транспортом у Харкові під час війни.

comments powered by HyperComments