В Одесі встановили ще декілька електронних табло на зупинках громадського транспорту (ВІДЕО)

Понедельник , 5 сентября 2022, 09:36
Ще на трьох зупинках громадського електротранспорту в Одесі, незважаючи на воєнний час, продовжують встановлювати електронні табло.
В Одесі встановили ще декілька електронних табло на зупинках громадського транспорту (ВІДЕО)

Наприкінці серпня та на початку вересня в Одесі спеціалісти КП "Одесміськелектротранс" продовжили установку електронних табло на зупинках міського електротранспорту.

Вже запустили у роботу ще три таки табло на зупинках тролейбусу по Адміральскому проспекту на 5-й станції Фонтану та 1-й станції Люстдорфської дороги, трамвайній зупинці по Люстдорфській дорозі біля "Червого хреста".

Такі електронні табло показують інформацію про маршрути електротранспорту на даній зупинці та коли наступний трамвай чи тролейбус того чи іншого маршруту прибуде на зупинку. Їх поступово встановлюють ще з 2019 року на зупинках з великим потоком пасажирів. Дані табло інтегровані в систему онлайн-навігації електротранспорту на основі мобільного застосунку Transpod, де можна повністю побачити рух міського електротранспорту Одеси.

На відео - нові трамваї "Одіссей" та "Одіссей-Макс" на одеському трамвайному маршруті №7 від житлового масиву Котовського до вокзалу.

comments powered by HyperComments