В Одесі трамваї та тролейбуси працювали дуже недовго (ВІДЕО, оновлено)

Пятница , 25 ноября 2022, 09:02
Сьогодні після вчорашнього вимушеного простою міський електротранспорт Одеси поновлює свою роботу. Але, як виявилося, лише на пару годин.
В Одесі трамваї та тролейбуси працювали дуже недовго (ВІДЕО, оновлено)

25 листопада міський електротранспорт в Одесі відновлює свою роботу після вимушеного простою. 

Але слід зауважити, що чекати на зупинках доведеться довше, ніж звичайно - тому що загальна кількість рухомого складу обмежена. За даними застосунків з відстеження руху транспорту на основі GPS, загалом на маршрути станом на 9 годину ранку вийшло 79 трамваїв та 52 тролейбуси - це приблизно на 50% ніж у звичайний робочий день.

Та вже о 9-й годині ранку у мерії повідомили, що рух електротранспорту знову припиняється - і трамваї та тролейбуси повертаються у депо.

Вчора, 24 листопада, одеський електротранспорт не виходив на маршрути через необхідність обмеження споживання електроенергії. Спочатку попереджували, що трамваїв та тролейбусів не буде у першій половині дня, але згодом обмеження змусили залишити техніку в депо на весь день.

На відео - рух найновіших одеських трамваїв "Одіссей-Макс".

Нагадаємо, 23 листопада росіяни завдали масованого ракетного удару по Україні. Вони випустили 67 крилатих ракет та 10 безпілотників, з яких збили 51 ракету та 5 безпілотників. Однак ті ракети, що влучили, призвели до масштабного блекауту протяжністю кілька годин, коли через пошкодження інфраструктури відключилися навіть атомні електростанції. Одеса була повністю знеструмлена приблизно з 14:30 та до 21-ї години, коли електрику почали вмикати. Трамваї та тролейбуси залишалися нерухомими на вулицях Одеси там, де їх застало відключення..

comments powered by HyperComments