Електротранспорт Миколаєва відновлює роботу після блекауту

Вторник , 29 ноября 2022, 10:51
Починаючи з 23 листопада у Миколаєві не працювали трамваї та тролейбуси через блекаут та нестачу електроенергії після російських ракетних ударів. Та з сьогоднішнього дня електротранспорт відновлює перевезення пасажирів.
Електротранспорт Миколаєва відновлює роботу після блекауту

З 29 листопада у Миколаєві відновлено рух трамваїв та тролейбусів. До цього електротранспорт не працював з 23 листопада - з моменту вчиненого російськими ракетними обстрілами блекауту та спричиненого цим дефіциту електроенергії. Лише з 25 листопада працювали  спеціальні трамвай та тролейбус, переобладнані для доставки питної води мешканцям міста.

Кількість трамваїв та тролейбусів сьогодні на лінії в Миколаєві мінімально достатня для перевезень у годину пік. "Сьогодні над відновленням енергетичної системи працює багато фахівців у режимі 24/7. Дякуємо нашому енергетичному фронту, що сьогодні в домівках миколаївців є світло, зв'язок з рідними та тепло. Враховуючи складну ситуацію в енергетичній сфері - випуск електротранспорту буде мінімальним для того, щоб здебільшого забезпечити перевезення пасажирів в час "робочого перевезення". - повідомив міський голова Олександр Сєнкевич.

У випадку оголошення повітряної тривоги, весь рухомий склад буде повертатися до депо КП "Миколаївелектротранс". 

На відео - транспорт Миколаєва за мирних часів, восени 2021 р.

comments powered by HyperComments