В Одесі запустили унікальну фотовиставку в трамваї

Среда , 14 июня 2023, 17:17
14 червня відзначається всесвітній день донора. В Одесі це відзначили фотовиставкою, яку організував проект "Донор Одеса" -волонтерський проект і міська база донорів у вигляді однойменного телеграм-каналу.
В Одесі запустили унікальну фотовиставку в трамваї

"В аутентичному трамваї можна побачити світлини, на яких зображені донори. Це різні люди - від відомих у місті політиків, культурних і релігійних діячів до пересічних громадян. Також там дуже багато військових - адже вони як ніхто розуміють важливість переливання крові і порятунку життя" - каже кураторка проекту Олена Вельможко.

У перший рейс трамвай-галерея відправився з екскурсійним рейсом. Самі донори, медики і діти-переселенці проїхалися від Старосінної площі до Аркадії та ознайомилися з історією одеських трамваїв.

Далі протягом кількох днів трамвай-галерея буде працювати на основному одеському маршруті №7, після чого його можна буде побачити і на інших маршрутах. Таким чином, виставку, яка може допомогти врятувати життя, зможуть побачити дуже багато людей у всіх районах Одеси.

Кожен одесит, який не має протипоказань, може долучитися до проекту "Донор Одеса" і своєю кров'ю врятувати життя іншої людини.

Канал "Донор Одеса" працює з перших днів війни і за цей час зібрав понад 5000 донацій крові.

comments powered by HyperComments