В гирлі Дунаю знову підірвалося судно

Вторник , 2 августа 2022, 16:53
2 серпня у Кілійському гирлі Дунаю в Одеській області підірвався на невідомому вибуховому пристрої плавучий кран.
В гирлі Дунаю знову підірвалося судно

Сьогодні, 2 серпня, у судноплавному каналі Бистре у гирлі Дунаю на півдні Одеської області невідомий вибуховий пристрій спрацював біля плавучого крану. Постраждалих немає, обсяг пошкоджень крану невідомий - але кран не затонув.

Плавучий кран повинен був підняти лоцманський катер "Орлик", який постраждав напередодні від невеликого вибухового пристрою напередодні.

З моменту відкриття Бистрого пошкодження отримали баржа з буксиром і два катери - вже вказаний "Орлик" та гідрографічний катер "Шляховик". Наразі судноплавний канал знову закритий для судноплавства.

Пошкоджений катер "Шляховик" будуть ремонтувати на судноремонтному заводі у Кілії. "Кілька днів тому ЗМІ облетіла звістка про підрив на невідомому вибуховому пристрої гідрографічного судна "Шляховик" в районі гирла Бистрого. Екіпаж "Шляховика" проявив професійність та мужність. Незважаючи на пробоїну у носовій частині нижче ватерлінії, хлопцям вдалось дійти до нашого ремонтного підприємства", — повідомив в.о. генерального директора УДП Дмитро Москаленко.

comments powered by HyperComments