Після ракетних обстрілів з портів Одеської області вийшли 7 суден (ВІДЕО)

Вторник , 11 октября 2022, 18:57
Масштабні ракетні удари та атаки дронів-камікадзе у напрямку портів Одеської області не завадили діяльності "зернового коридору". За два дні з портів "Великої Одеси" вийшли 14 суден. Таким чином екпортовано вже 7 мільйонів тон української аграрної продукції.
Після ракетних обстрілів з портів Одеської області вийшли 7 суден (ВІДЕО)

11 жовтня по "зерновому коридору" з портів Чорноморськ, Одеса та Південний вийшли в море 7 суден. На їх борту навантажено 177,5 тис. тонн  агропродукції для країн Африки, Азії та Європи.

Серед них з порту Чорноморськ вийшов балкер "SEA PEARL J", який везе 30 тис. тонн пшениці до Тунісу, а також ще 4 балкери "HAZAR S", "INCE EVRENYE",  "MILINA", "MAGNUM POWER". Від причалів портів Одеси та Південного вийшли, відповідно, судна "LUCKY TRADER" та "ERDEK". 

Вчора, 10 жовтня, в море також вийшли 7 суден. Це балкер "CORNELIA M" з 60 тим. тон пшениці до В'єтнаму. З Одеси вийшли судна "SHAMAN WISDOM", "LADY EVA", "ORIS SOFI", а з порту Чорноморськ - балкери "LAURUS", "ENEIDA", танкер "CHEM HERO".

Таким чином, з моменту виходу першого судна з українським продовольством 1 серпня "зерновим коридором" експортовано 7 млн тонн агропродукції. Всього з українських портів вийшли 316 суден з продовольством, яке було направлене до країн Азії, Європи та Африки.

Також про судноплавство дивіться у випуску "морських новин" у відеосюжеті.


comments powered by HyperComments