З портів Одеської області вийшли ще 5 суден

Понедельник , 17 октября 2022, 18:08
17 жовтня з морських портів Одеської області вийшли в море 5 торгівельних суден з українською аграрною продукцією.
З портів Одеської області вийшли ще 5 суден

За "зерновим коридором" 17 жовтня з морських портів Одеської області вийшли в море 5 торгівельних суден, на які навантажено  122 тис. тон української агропродукції. Серед них, зокрема, є балкер "NEW LIBERTY" з 25 тис. тон пшениці до Кенії та балкер "CHOLA TREASURE", який везе 61,8 тис. тонн ріпаку до Пакистану. 

16 жовтня, з портів Одеса та Південний відправлено 4 судна зі 140 тис. тон вантажів. Серед них балкер "EAUBONNE" який доставить 53,3 тис. тонн пшениці до Кенії. Це вже другий балкер до цієї країни. 

15 жовтня в море вийшли з портів Одеса та Південного вийшл в море 7 суден з 101 тис. тонн  агропродукції, яка буде направлена до країн Азії та Європи.

14 жовтня в море вийшли всього три судна з 84 тис. тонн агропродукції, які направляються до споживачів в Африці та Азії. Серед них балкери "SUPER ARSENAL" з 27,5 тис. тонн кукурудзи до Тунісу, та "SEA LUCK", навантажений 13,5 тис. тонн пшениці до Алжиру.у 

13 жовтня у море з портів Одеської області відправилися 6 суден, на яких експортували 154 тис тонн української агропродукції. Судна прямують до країн Азії та Європи.

Найбільше суден за останні дні вишли 12 жовтня - відразу 9. На них навантажено понад 150 тис тонн агропродукції. З порту Чорноморськ відправилися судна "SIMAS", "JASMIN QUEEN", "LUGANO", з порту Південний - "AGNES VICTORY", "EGE BEY", а з Одеси вийшли балкери "LUCKY", "KLC ERCIYES", "ELIF S", "GREAT ARSENAL". 

Всього з початку реалізації "Зернової ініціативи" з портів Великої Одеси вийшли 350 суден зі 7,8 млн тонн агропродукції до країн Азії, Європи та Африки.

comments powered by HyperComments