В Одеській області 9 травня не буде ходити пасажирський транспорт

Суббота , 7 мая 2022, 18:18
9 травня в Одеській області запроваджується "довга" комендантська година. В цей день не будуть ходити потяги, міжміські автобуси, та міський громадський транспорт.
В Одеській області 9 травня не буде ходити пасажирський транспорт

На день 9 травня по всій Одеській області запроваджують "подовжену" комендантську годину. Вона триватиме з 22-ї вечора 8 травня по 5-ту ранку 10 травня. 

В цей час по всій Одеській області не буде курсувати пасажирський транспорт. Залізничний вокзал в Одесі та вокзали на інших станціях в Одеській області (Подільск, Роздільна, Балта, Білгород-Дністровський, Ізмаїл та інші) будуть зачинені.

Не будуть працювати автовокзали та автостанції.

Відповідно, не будуть курсувати пасажирські потяги та приміські електрички. Також скасовані деякі вечірні рейси у напрямку "з Одеси" 8 травня та у напрямку "до Одеси" вранці 10 травня для приміських електричок. 

Не будуть ходити міжміські та приміські автобуси. Заборонено рух громадського транпорту у містах. Але в Одесі КП "Одесміськелектротранс" забезпечить невелику кількість трамваїв і тролейбусів для того, щоб працівники підприємств неперервного циклу, медики та правоохоронці могли потрапити на робочі місця.

comments powered by HyperComments