"Укрзалізниця" оновила рухомий склад "Kyiv City Express" та запустила нові маршрути

Среда , 3 августа 2022, 14:34
На київському міському залізничному кільці тепер курсують лише оновлені електрички. Також запущені нові приміські маршрути у напрямку Ніжина.
"Укрзалізниця" оновила рухомий склад "Kyiv City Express" та запустила нові маршрути

"Укрзалізниця" повідомила, що на міському залізничному кільці "Kyiv City Express" курсуватимуть лише оновлені електропотяги, Це сталося після запуску чергової модернізованої електрички. 

"Тепер на маршруті Kyiv City Express пасажирів обслуговуватимуть виключно поїзди, які пройшли модернізацію", - йдеться в повідомленні. 

Зазначений рухомий склад максимально пристосований для цього маршруту, має кріплення для велосипедів, місця для людей з інвалідністю, зручні сидіння тощо. 

Також декілька днів тому з 3 серпня почав курсувати приміський потяг №7062 сполученням Святошин-Ніжин. Потяг ходитиме по буднях з відправленням зі станції Святошин о 20:00, прибуттям на станцію Ніжин о 22:52.

Починаючи з 4 серпня поїде приміський потяг №7061 сполученням Ніжин-Дарниця, який також курсуватиме по буднях. Відправлення зі станції Ніжин о 05:00, прибуття на станцію Дарниця о 06:59.

Також "Укрзалізниця" вносить зміни в розклад руху приміського потяга №6909 Ніжин - Київ-Волинський. Поїзд вирушатиме зі станції Ніжин о 04:40 і прибуватиме на станцію Київ-Волинський о 07:38.

comments powered by HyperComments