"Укрзалізниця" запустила після ремонту другий двоповерховий потяг

Вторник , 23 августа 2022, 12:34
З 23 серпня вже обидва двоповерхових електрлпоиягм "Шкода" після капітального ремонту запущені до пасажирських перевезень.
"Укрзалізниця" запустила після ремонту другий двоповерховий потяг

"Укрзалізниця" повідомляє, що авершено ремонт та з 23 серпня випущено на маршрут другий двоповерховий електропоитяг "Шкода".

З 23 серпня 2022 року в тестовому режимі потяг буде курсувати на маршруті Київ — Рівне — Луцьк. Це буде перший швидкісний маршрут, який з’єднає Рівне та Луцьк зі столицею України.

З Києва поїзд №755/756 Київ — Луцьк — Київ відправляється  щодня, крім середи, о 7:25, прибуватиме в Рівне об 11:54 та до Луцька о 13:12. У зворотному напрямку потяг теж курсуватиме щодня, крім середи. Відправлення з Луцька о 15:20, з Рівного о 16:25 та прибуття до Києва о 20:42.

У розкладі "Укрзалізниці" даного маршруту немає, але квитки продаються. Вартість проїзду за повним маршрутом від 163 грн. (бокове місце 3-класу) 2-й клас коштує від 350 грн. 

"Це вже другий двоповерховий електропоїзд Skoda, який ми відремонтували та повернули на маршрут. До цього ці поїзди п’ять років не експлуатувалися,  оскільки потребували значного ремонту. Та я вірю, що такі поїзди не повинні простоювати під забором, адже це понад 40 тис. додаткових комфортних місць для пасажирів щомісяця", — зазначив голова правління "Укрзалізниці" Олександр Камишін.

Перший потяг даного типу запустили після ремонту у грудні 2021 р. на маршруті між Києвом та Львовом. Також він був задіяни у евакуаційних перевезеннях у лютому, березні та еюквітні до Польщі. 

comments powered by HyperComments