Залізничники запускають святковий ретро-потяг з паровозом на Різдво

Четверг , 22 декабря 2022, 09:03
На Різдво у Києві буде курсувати "Казковий експрес" під паровозами.
Залізничники запускають святковий ретро-потяг з паровозом на Різдво

На честь різдвяно-новорічних свят "Укрзалізниця" запускає казковий ретро-потяг на паровозній тязі. Таким чином підтримується добра традиція, започаткована "Південно-Західною залізницею" ще 12 років тому. 

Три вікенда поспіль — 24, 25, 31 грудня, 1, 7 та 8 січня — столицею за маршрутом Київ-Пас — Дарниця — Київ-Пас курсуватиме наш святково-екскурсійний паровоз, який подарує вам незабутні емоції. Наш паровоз — справжній символ української незламності та різдвяної магії.

У складі потяга буде аж два старовинні паровози 1954 року і п'ять пасажирських вагонів з місцями для сидіння, серед яких вагон-буфет. Відправлення поїзда о 12:34 з першої платформи Центрального залізничного вокзалу. Мандрівка триватиме трохи більше години. Радимо прийти на вокзал заздалегідь, щоб зробити незабутні фото, адже на самому вокзалі на вас також чекає багато цікавого.

На вокзалі пасажирів зустрінуть казкові помічники святого Миколая, а у вагонах вихованці Київської дитячої залізниці проведуть цікаву екскурсію про історію Києва. 

Квитки вже у продажу - за запитом Київ-Пасажирський — Київ-Казковий, потяг №894/893 у мобільному застосунку, месенджерах, на сайті та у касах вокзалів. Вартість дорослого квитка стартує від 138 грн, дитячого - від 104 грн. За перші 10 годин продажу всі квитки на найближчі вихідні були розпродані.

У випадку оголошення повітряної тривоги до відправлення поїзда зі ст. Київ-Пасажирський рейс відкладається до 14:00. Якщо ж відбій повітряної тривоги не буде оголошено до 14:00, пасажирам буде запропоновано здати квитки та прийти в інший день. Безпека — на першому місці, але свято — за розкладом.

comments powered by HyperComments