На залізниці продовжується ліквідація наслідків обстрілу під Хмельницьким: як курсують потяги

Понедельник , 15 мая 2023, 09:14
Станом на вечір 14 травня, рейси Укрзалізниці, що традиційно прямували подільським регіоном через Вінницю, Хмельницький та Тернопіль, продовжують курсувати в об'їзд внаслідок робіт по ліквідації наслідків суботніх обстрілів у регіоні.
На залізниці продовжується ліквідація наслідків обстрілу під Хмельницьким: як курсують потяги

Увечері 14 травня  алізничники завершили роботи з відновлення ушкодженої внаслідок ворожого обстрілу колії на Хмельниччині, наразі очікується на дозвіл відновлення руху.

Однак, пасажирські потяги все ще йдуть зміненими маршрутами або зі стиковочними рейсами. 

Поновлення сполучення через Вінницю, Хмельницький та Тернопіль вже залежить не від залізниці, адже залізничники ремонт колії завершили менш ніж за добу. Слово за військовою адміністрацією в регіоні, позаяк це питання безпеки.

Пасажири з квитком до Вінниці, Хмельницького, Тернополя, якщо поїзд туди зараз не йде, а прямує в обхід, можуть дістатися до пунктів призначення. Для доставки пасажирів з/до станцій на дільниці Вінниця — Хмельницький — Тернопіль організували шатловий рух приміськими поїздами. Усі вони курсують орієнтовно раз на дві години, іноді очікують довше для зручної пересадки на конкретний рейс.

Опція 1: Хмельницький — Вінниця — Козятин-1, якщо ви прямуєте у київському або запорізькому напрямках.
Опція 2: Козятин-1 — Вінниця — Хмельницький для пересадки з київський і дніпровських поїздів.
Опція 3: Чорний Острів* — Тернопіль — Красне доставить вас на поїзди в напрямку Львова, Києва, Перемишля. 
Опція 4: Красне — Тернопіль — Чорний Острів* надає змоги дістатися Хмельницького пересадкою насамперед з міжнародних та карпатських рейсів.

Також Автобусні шатли від Хмельницького вокзалу до станції Чорний Острів продовжать безкоштовно підвозити пасажирів до моменту відновлення повноцінного залізничного руху дільницею.    

Квитки можна здати у будь-якій касі. Повертають 100% коштів у разі неможливості дістатися свого рейса з причини зміни маршрута.

Станом на 21:00 у неділю, окрім вже традиційної затримки поїзда з Будапешта з причини масштабних реконструкцій в Угорщині, затримуються на понад годину лише 4 рейси з 78:

№59/60 Чоп — Київ (+3:41);
№57/58 Ворохта — Київ (+2:26);
№55/56 Київ — Яремче (+2:00);
№85/86 Львів — Запоріжжя (+1:31).

comments powered by HyperComments