Залізницю до Севастополя в окупованому Криму підірвали партизани (ВІДЕО)

Четверг , 18 мая 2023, 11:01
Вранці 18 травня стало відомо про підрив залізничної магістралі на лінії між Сімферополем та Севастополем у окупованому росіянами Криму. При цьому зійшли з колії декілька вагонів вантажного потяга.
Залізницю до Севастополя в окупованому Криму підірвали партизани (ВІДЕО)

Невідомі, скоріш за все, партизани, підірвали залізчну колію на перегоні під Бахчисараєм біля села Чистеньке на магістральній одноколійній лінії Сімферополь - Севастополь. 

Вибух на колії стався приблизно о 7:45. В результаті цього з колій зійшли 5 вагонів вантажного потяга, що перевозив зерно. Потяг вів електровоз ВЛ-10 з числа тих, які раніше працювали на мережі "РЖД", а потім були передані до окупованого Криму.

Таким чином, на деякий час повністю перерване залізничне сполучення окупантів з Севастополем. Пасажирів перевозять автобусами. А от вантажі, особливо військового характеру, перевозити не можуть.

Пошкоджено 50 метрів полотна, під рейками — вирва діаметром близько 15 м, глибина близько 2 м. Зараз колії перевіряють сапери, затримуються 2 пасажирські потяги, скасовані електрички. Постраждалих немає.

У так званій "Кримській залізниці" окупанти повідомили, що сходження вантажного поїзда сталося через "втручання сторонніх осіб у роботу залізничного транспорту".

comments powered by HyperComments