В Івано-Франківській і Хмельницькій областях будуть ремонтувати залізницю

Четверг , 29 июня 2023, 15:08
У липні будуть ремонтувати два важливих залізничних перегони на лінії у напрямку Рахова та кордону з Румунією - від Надвірної до Делятина в Івано-Франківській та від Деражні до Комарівців у Хмельницькій.
В Івано-Франківській і Хмельницькій областях будуть ремонтувати залізницю

"Укрзалізниця" проведе ремонт колії на дільниці Делятин—Надвірна в Івано-Франківській області. Роботи триватимуть з 17 по 27 липня. 

"Вікна", під час яких на вказаних перегонах буде припинено рух поїздів, передбачені лише у робочі дні. Тож у вихідні дні поїзди далекого сполучення курсуватимуть до/з Рахова стандартним чином. А в робочі дні ті поїзди, що зазвичай прямують до Рахова, будуть обмежені до Івано-Франківська.

Окрім того, планується призначити щоденні "гірські шатли" зі Львова до Ворохти (через Яремче та Татарів-Буковель) дизель-поїздами ДПКр-3, які частково компенсують вкорочені рейси поїздів далекого сполучення.

"На час ремонтних робіт у горах (і на додачу — на дільниці Деражня—Комарівці) з 18 липня додатково призначаємо рейс № 255/256 ще одним дефіцитним напрямком: Київ—Чернівці. Таким чином, поки вагони поїзда № 55/56 не зможуть проїхати до Рахова, з 16 по 27 липня вони ж сполучатимуть столицю з Буковиною", — повідомляють в "Укрзалізниці".

До Івано-Франківська також курсуватиме ще один додатковий поїзд: №226 Запоріжжя – Івано-Франківськ. Поки що його призначили тестово в одну дату – 12 липня з Запоріжжя, 13 липня з Івано-Франківська.

comments powered by HyperComments