Одеська залізниця отримає ще одну модернізовану електричку

Среда , 19 июля 2023, 12:12
"Укрзалізниця" продовжує модернізацію електропоїздів. Чергова електричка після такої модернізації буде призначена для обслуговування пасажирів в Одесі.

На Київському електровагоноремонтному заводі продовжують, попри воєнні дії, ремонтувати і модернізувати електропоїзди для всієї країни та навіть нарощують обсяги ремонтів. 

В найближчий час, повідомляє "Укрзалізниця", з такої модернізації вийде ще одна електричка, 30-та за рахунком з початку 2021 року цієї модернізації. Вона буде обслуговувати один з напрямків з Одеси.

Електрички при модернізації отримують оновлені салони, зручні великі вбиральні, пристосовані для використання людьми з інвалідністю, пандуси, таблички, продубльовані шрифтом Брайля, сповивальні столики, місця для перевезення велосипедів, зручні сидіння для пасажирів, оновлену систему освітлення, інформування та пожежогасіння. Однак основні елементи електросхеми, ходової частини, системи керування залишаються аналогічними оригінальним. До кінця червня 2023 року таким чином модернізували 29 електропоїздів, в тому числі декілька, що обслуговують Одеську залізницю.

comments powered by HyperComments