Українська залізниця надає послугу залізничного транзиту через Молдову

Понедельник , 31 июля 2023, 16:43
Залізничний транзит через Молдову наразі дуже важливий для відправників вантажів, які прямують в українські дунайські порти Рені та Ізмаїл на півдні Одеської області.
Українська залізниця надає послугу залізничного транзиту через Молдову

Філія «Центр транспортної логістики» «Укрзалізниці» та молдовський залізничний оператор Calea Ferată din Moldova (CFM) уклали договір, завдяки якому УЗ зможе надавати комплекс послуг з організації перевезень вантажів транзитом по території Молдови в усіх сполученнях. Про це пише Rail.insider із посиланням на інформацію товариства.

«Перемовини з колегами з Молдови завершились успішно, і новим договором ми зафіксували домовленість про надання нашою компанією повного комплексу послуг транзитних перевезень вантажів через Молдову. Відтепер вантажовідправник отримає послугу «єдиного вікна» і йому не потрібно буде укладати окремі договори на оренду вагонів, експедирування, шукати контрагента, ми надаватимемо комплексний сервіс перевезення по території як України, так і Молдови», — наголосив член правління АТ «Укрзалізниця» Вячеслав Єрьомін.

За його словами, це дасть змогу наростити обсяг перевезень стратегічно важливих експортних вантажів.

Вантажовідправникам для отримання вищезазначеного сервісу необхідно укласти договір про надання транспортно-експедиторських послуг. Умови виконання обсягів і можливі знижки обумовлюватимуться в протоколі погодження договірної ціни між замовником послуги та філією «ЦТЛ». Більш детальну інформацію вантажовідправники зможуть отримати у філії ЦТЛ за номерами телефону: +38 044 406 93 05 та +38 044 406 93 53.

 

comments powered by HyperComments