На 96 вокзалах відкрили пункти незламності

Вторник , 17 октября 2023, 11:11
Перед початком зимового сезону "Укрзалізниця" повідомила про відкриття 96 пунктів незламності на залізничних вокзалах, в тому числі і одеському.
На 96 вокзалах відкрили пункти незламності

"Укрзалізниця" в рамках підготовки до роботи взимку відновила роботу "пунктів незламності" на 96 залізничних вокзалах по всій Україні.

"Ми заздалегідь розпочали підготовку до зими і вже з жовтня поетапно відкриваємо наші "пункти незламності" на вокзалах. Тут є все найнеобхідніше, що може знадобитися під час блекауту. Також до населених пунктів, де це буде потрібно, готовий виїхати на допомогу Food train, який ми створили разом з Фондом Говарда Баффета, та забезпечити мешкаців теплою їжею", - наголосив голова правління АТ УЗ Євген Лященко.

Зазначається, що такі пункти працюють у Херсоні, Миколаєві, Краматорську, Слов'янську, Києві, Львові, Одесі та інших населених пунктах, фактично на всіх вокзалах країни.

На території "пунктів незламності" люди можуть скористатися інтернетом, підключення до якого здійснюється через Starlink. Також вони забезпечені резервним електроживленням.

comments powered by HyperComments