30 июня 2022

17:26
Регіональний філіал "Львівська залізниця" "Укрзалізниці" переводить частину співробітників залізниці на скорочений робочий день або скорочений робочий тиждень.
14:13 Собственный материал
Вдень 30 червня в Одесі пройшла дуже сильна злива, що спричинило підтоплення та неможливість руху транспорту на деяких напрямках.
13:07
Военный флот россии 30 июня потерял еще одну боевую единицу в Азовском море.
12:30
Міністерство так званої оборони росії офіційно підтвердило свою поразку на острові Зміїний Одеської області, але при цьому росіяни розповсюдили декілька фейків, зокрема про судноплавство до порту Одеси.
11:03 Собственный материал
Можно утверждать с вероятностью на 99%, что на острове Змеиный Одесской области больше не осталось ни одного русского оккупанта. Сражение за остров завершилось.
10:46
Кабінет Міністрів погодив призначення директорів Одеського морського торговельного порту, морського порту "Південний" та морського торговельного порту "Чорноморськ".
10:31
Фактично підписана напередодні угода про скасування дозволів на перевезення країнами Євросоюзу для українських автомобільних перевізників означає "транспортний безвіз". Дана угода починає діяти з моменту підписання, тобто з 29 червня.