4 августа 2023

17:13
Прийняте 4 серпня рішення Кабміну повинно створити умови для запуску перевантаження зернових та інших вантажів з річкових суден на морські аж до типу "Панамакс" в гирлі Дунаю.
15:59
Найбільша українська судноплавна компанія - "Українське Дунайське пароплавство", що базується в Ізмаїлі, продовжує свою роботу після російських ударів по її офісу та по портовій інфраструктурі.
14:10
Мова йде про Білгород-Дністровський, куди у якості подарунка надійшли три зчленовані автобуси особливо великої місткості з Німеччини.
13:33
У Румунії заявили, що впродовж наступних двох днів розмитнять до 30 суден, які очікують на вхід в країну з українських портів на річці Дунай в Одеській області.
14:02
В Одессе есть большое количество уникальных мест, где жители и туристы любят отдыхать, расслабляться и смотреть различные представления. Практически невозможно обойти небольшой уютный островок, который дарит улыбки прохожим и манит своим исполнением. Тут есть море цветов и зелени, создана приятная атмосфера, а локация в целом создает хорошее настроение на целый день.
13:48
За кредитними програмами Європейського інвестиційного банку (ЄІБ) у Запоріжжі по двом міжнародним тендерам закуповують великі партії тролейбусів та електробусів.