25 августа 2023

15:57
Аварія на залізниці у Полтавській області стала причиною затримок та зміни маршруту деяких пасажирських поїздів харківського напрямку.
13:23
Перемогою Крюківськго вагонобудівного заводу завершився тендер на придбання до Києва 50 вагонів метро - 10 метропоїздів по 5 вагонів у кожному. Тендер тривав з 2021 року.
12:46
25 серпня на засіданні одеського виконкому було схвалено кредитну програму для закупівлі до 2026 року 30 нових електробусів.
12:01
Залізничний транзит молдавських вантажів через станцію Рені в Одеській області та українських вантажів через Молдову до порту Рені тепер буде йти за спрощеною процедурою, що значно пришвидшить перевезення.
15:45
Подвеска автомобиля испытывает большие нагрузки, особенно на украинских дорогах. Постоянная вибрация, динамическое влияние, удары и многое другое влияет на функционал отдельных компонентов и узлов в целом. Необходимо периодически проводить диагностику ходовой части авто, чтобы своевременно реагировать на любые изменения.
10:21
Керівництво Одеської ОВА виступило з заявою, що відтепер у портах Одеської області завантажувати зерно зможуть лише ті компанії, які мають документи про походження зерна.