На рейси "аеротрансферу" з Одеси до Кишинева поставили мікроавтобуси

Вторник , 20 февраля 2024, 11:02
Одеська ОВА показала, який рухомий склад буде обслуговувати рейси "аеротрансферу" з Одеси до аеропорту Кишинева - це будуть мікроавтобуси типу "Sprinter".
На рейси "аеротрансферу" з Одеси до Кишинева поставили мікроавтобуси

Перші рейси анонсованого раніше "аеротрансферу" від Одеси до аеропорту Кишинева відбудуться вже цього тижня. На спеціальному маршруті будуть працювати не великі повноцінні автобуси, а декілька мікроавтобусів типу "Mercedes Sprinter" малої місткості на 18-20 місць. Такий висновок можна зробити, судячи з фотографій, оприлюднених Одеською ОВА. 

В Одесі ці автобуси будуть відправлятися від автостанції "Старосінна", де обладнають спеціальну касу для придбання квитків на даний рейс.

Вартість квитка становить 800 гривень - це стандартна вартість проїзду на напрямку від Одеси до Кишиневу. "Право на пільговий проїзд зі знижкою у 50% матимуть військові та члени їх сімей (дружина/чоловік, діти), особи з інвалідністю, ветерани війни, учасники бойових дій. Кошти від перевезень будуть спрямовані на підтримку Збройних Сил України." - зазначили у обласній адміністрації.

Судячи з номерів одного з автобусів, перевізником на даному маршруті до аеропорту Кишинева буде транспортна компанія DIVA.

comments powered by HyperComments