За сервісом єЧерга через кордон пройшло вже 100 тисяч автобусів

Четверг , 25 июля 2024, 10:30
З лютого 2024 р за допомогою сервісу єЧерга перетнули кордон біля 100 тисяч автобусів на легальних міжнародних пасажирських рейсах
За сервісом єЧерга через кордон пройшло вже 100 тисяч автобусів

Систему єЧерга масштабували в лютому 2024 року - послуга стала доступною на 28 пунктах пропуску.

Із серпня минулого року вже 100 тисяч автобусів перетнули кордон за онлайн-записом у системі єЧерга.

"Систему масштабували в лютому 2024 року - послуга стала доступною на 28 пунктах пропуску. На 16 з них перевізники можуть обирати час перетину кордону автобусом відповідно до його розкладу руху", - йдеться в повідомленні.

Це всі п’ять пунктів пропуску з Румунією, десять пунктів пропуску з Молдовою та "Ягодин-Дорогуськ" із Польщею, який ми модернізуємо задля пришвидшення перетину кордону.

На решті КПП реєстрація в системі відбувається за принципом "реєструйся та їдь".

"Це дає можливість аналізувати навантаження на кордон та верифікувати виконання автобусних маршрутів. Згодом можливість обирати час перетину кордону поширимо й на інші пункти пропуску. Ключова мета - попередити тривале очікування пасажирів у фізичних чергах перед пунктами пропуску", - додали в відомстві.

Послуга єЧерга поширюється на регулярні та нерегулярні міжнародні перевезення пасажирів. Перевезення здійснюють ліцензовані перевізники відповідно до дозволів чи журналів реєстрації шляхових листів пасажирів Interbus.

comments powered by HyperComments