Одеська область отримала останню партію шкільних автобусів

Пятница , 18 октября 2024, 17:15
Низка громад Одеської області отримують нові шкільні автобуси. Це останні 15 автобусів із 26 придбаних цього року.
Одеська область отримала останню партію шкільних автобусів

Нові шкільні автобуси отримали Миколаївська, Андрієво-Іванівська, Лиманська, Тузлівська, Успенівська, Теплицька, Саф’янівська, Доброславська, Красносільська, Савранська, Ананьївська, Балтська, Степанівська, Захарівська та Роздільнянська громади.

Загалом цього року, за кошти державного бюджету на умовах співфінансування, придбано 26 шкільних автобусів. Отримано вже 25 з них, ще один очікується.

Тендерна закупівля проводилася у системі електронних закупівель Prozorro обласним департаментом освіти та науки за стартовою вартістю 82 мільйони 300 тисяч гривень. Таким чином, середня стартова вартість одного автобуса складає 3,15 млн. гривень.

Загалом придбано 25 звичайних шкільних автобусів та один облаштований двома місцями для школярів з обмеженою здатністю до пересування. 

Таким чином, один автобус - той, що пристосований для дітей з обмеженими можливостями, придбаний за рахунок державної програми, інші 25 - за кошти обласного бюджету,

Ще 24 автобуси у Одеській ОВА планують придбати до кінця цього року за рахунок обласного бюджету. Завдяки ним, наші школярі комфортно та безпечно добиратимуться до шкіл і додому.

У 2023 році шкільний автопарк Одеської області поповнився 28 автобусами. 

comments powered by HyperComments