На трасі Одеса - Рені будуть ремонтувати міст

Четверг , 21 декабря 2023, 13:23
На автотрасі М-15 Одеса - Рені будуть ремонтувати міст через річку Когильник.
На трасі Одеса - Рені будуть ремонтувати міст

Поки що мова йде про проектну документацію на ремонт мосту, на розробку якої Служба автодоріг відновлення інфраструктури Одеської області вже оголосила тендер у системі Prozorro на 4,7 мільйона гривень.

Цей тендер буде проходити у форматі відкритих торгів з особливостями - зі скорочениит термінами проведення аукціону. Сам електронний аукціон відбудеться 26 грудня. Роботи мають бути виконані до кінця наступного року.

Згідно з тендерною документацією, планується розробка проекту реконструкції мостового переходу через річку Когильник на 139-140 км траси М-15 Одеса — Рені. Підрядник повинен провести топографо-геодезичні роботи (вивчення місцевості та рельєфу), інженерно-геологічні (вивчення ґрунту), а також розробити технічну та економічну документацію.

Міст через річку Когильник збудовано у 1963 році, реконструйовано у 1984. У 2017 та 2020 роках було виконано поточний середній ремонт з відновлення дорожнього полотна. Цього року міст експлуатувався без обмежень щодо вантажопідйомності та швидкості.

comments powered by HyperComments