Дороги Одессы и региона

10:36
Коли ви реєструєте новий обліковий запис в онлайн-казино, вас зазвичай нагороджують безкоштовними обертаннями. Це відмінний спосіб почати гру та чудова можливість випробувати деякі з пропонованих ігор. Однак, перш ніж почати грати, обов'язково ознайомтеся з правилами та умовами, про які ви дізнаєтесь у цій статті.
16:06
Попри воєнний стан, в Одесі комунальники продовжують оновлювати дорожню розмітку та створювати велосипедні смуги.
14:17
Після вибухів 8 жовтня ремонт Кримського мосту у росіян буде тривати майже рік - до літа 2023 року. І це якщо там не пролунає нових вибухів.
15:35
На період закриття руху в Одесі на перехресті вулиці Троїцької та Олександрівського проспекту у жовтні тут дещо змінять свої траси один тролейбусний та два автобусних маршрти.
12:19
Дуже цікаво побачити, як російські окупанти намагаються відремонтувати Кримський, він же Керченський міст 12 та 13 жовтня.
16:40
Незважаючи на великі руйнування автомобільної частини Керченського (Кримського) мосту, росіяни змогли частково відновити автомобільний та залізничний рух по ньому.
11:10
Одеська мерія повідомляє про завершення велосипедного маршрутуу з житлового масиву ім. Таїрова до центру міста через Фонтан.
15:38
Когда вы собираетесь в путешествие или недолгую поездку, важная задача — создать капсульный гардероб. Вы берете мало вещей, но комбинируете их так, чтобы из десяти вещей получить около полусотни разных образов.
10:40
На частині транспортної розв'язки по 7-й станції Люстдорфської дороги в Одесі змінили рух транспорту з запровадженням кільцевої схеми.
15:35
Встановлені на багатьох автомагістралях Одеської області штучні перешкоди для руху почали прибирати. Також у найближчі дні будуть ремонтувати один з мостів по цій трасі.