Дороги Одессы и региона

16:36
Внаслідок ударів по мосту через Дніпро по греблі Каховської ГЕС російське армійське угрупування на правому березі Дніпра остаточно потрапляє у логістичну блокаду та оперативне оточення.
15:30
Минулої ночі ЗСУ завдали кілька потужних ударів по всім переправам через Дніпро у окупованій росіянами частині Херсонської області.
15:15
Вночі 4 серпня росіяни отримали потужний удар від ЗСУ - по залізничному мосту через Дніпро біля Херсону.
09:02 Собственный материал
Необходимость в подкачке шин может возникнуть в любой момент. Именно поэтому автомобильный компрессор должен быть в багажнике у любого предусмотрительного водителя.
17:48
Власники електрокарів з номерами, які включають літеру “Z” скоро зможуть замінити їх на нові. Для цього у сервісні центри Міністерства внутрішніх справ планується доставка нової серії номерних знаків для автомобілів з електричними двигунами. В них буде присутнє буквосполучення “YA”.
14:20
Броня − це не тільки метал і композити. Ефективно захистити звичайний автомобіль від невеликих пошкоджень можуть спеціальні бронеплівки. Сьогодні вони представлені в великій різноманітності, і кожна має як переваги, так і недоліки
10:40
Наведену окупантами поромну переправу через Дніпро вже можна побачити на космічних знімках. Це зайвий раз доводить, що автомобільні мости через Дніпро у Херсонській області непридатні для використання після ударів ЗСУ.
15:31
Через неможливість використання Антонівського мосту, російські окупанти розпочали роботу поромної переправи через Дніпро біля Херсону. Вона виявилася дуже дорогою для місцевих мешканців.
17:07
Після фатальних руйнувань Антонівського автомобільного мосту через Дніпро біля Херсону російські окупанти взялися наводити поруч з ним понтонну переправу.
12:59 Собственный материал
Розповідаємо, чому зараз настільки важливий Антонівський міст, а також яке значення мають всі інші мости на нижньому Дніпрі.