Завтра в Одесі відновлюють роботу трамвая №10 (ВІДЕО)

Пятница , 10 июня 2022, 13:50
З 11 червня в центр Одеси повернеться трамвай маршруту №10.
Завтра в Одесі відновлюють роботу трамвая №10 (ВІДЕО)

Про відновлення повноцінної роботи трамвайного маршруту №10 повідомив керівник одеського міського департаменту транспорту Артем Сидоренко.

Зараз маршрут №10 курсує від вул. Іцхака Рабіна до залізничного вокзалу (Старосінна площа) по скороченій трасі. Так він ходив з травня 2020 року, коли розпочалася реконструкція спочатку Новощіпного Ряду, а згодом - останнього кварталу вулиці Преображенської та її перехрестя з Пантелеймонівською.

Повна траса маршруту - від вул. Іцхака Рабіна через вул. Рекордну, Пішеніна, Авіаційну, Косовську (райони Черьомушки та Ближні Млини), Водопровідну, Старосінну площу, Новощіпний Ряд - і до Тираспольскої площі. 

З понеділка 13 червня може бути поновлений рух трамваїв маршруту №12 вулицею Преображенською від Тираспольскої площі до "Привозу" замість об'їзду по вул. Тираспольській та Старопортофранківській. Також на вулицю Преображенську до Херсонського скверу може бути перенаправлений маршрут №3, який зараз від Старосінної площі йде по вул. Старопортофранківській до вул. Пастера.

На відео - рух трамваїв по нещодавно відновленим з 1 червня маршрутам №5 в Аркадію та №28 до парку Шевченка. Також з 2 червня відновили роботу маршруту №17 по лінії на Великий Фонтан до 11-ї станції.

comments powered by HyperComments