В Одесі знову пішли трамваї до Аркадії (ВІДЕО)

Среда , 1 июня 2022, 15:50
З 1 червня відновлено рух трамваїв в Одесі по маршрутам №5 та №28.
В Одесі знову пішли трамваї до Аркадії (ВІДЕО)

З самого ранку 1 червня в Одесі знову ходять трамваї по маршрутам №5 в Аркадію та №28 до парку Шевченка, що ми анонсували напередодні. Ми показали, як це виглядає у нашому відеосюжеті.

Обидва маршрути не працювали з початку лютого - через перекриття на ремонт із повною заміною трамвайних колій на перехресті вулиць Пантелеймонівської та Преображенської біля ринку "Привоз", де якраз проходить траса обох маршрутів.

У перший день роботи трамваї були досить заповнені, а пасажири дякували водіям та кондукторам. Але на Французькому бульварі декілька разів рух трамваїв зупинявся через припарковані на коліяї автомобілі.

Маршрут №5 ходить від Автовокзалу по вулицям Колонтаївській, Старопортофранківській, Пантелеймонівській, Французькому бульвару, Академічній, Генуезькій до Аркадії. 1 червня на ньому працювало 5 вагонів.

Маршрут №28 ходить від вул. Пастера вулицями Старопорфторанківській, Пантелеймонівській, Леонтовича до парку Шевченка. 1 червня на ньому також працювали 5 вагонів.

На самій вулиці Преображенській тим часом наносять нову дорожну розмітку біля "Привозу", Тому слід чекати, що у центральній частині Одеси вже повністю завершена вся інфраструктура для запуску маршруту "Північ - Південь", який з'єднає всю Одесу - спочатку просто як магістральний маршрут трамваю, а згодом і як швидкісний. 

comments powered by HyperComments