У Харкові росіяни атакували депо метрополітену (ФОТО, ВІДЕО)

Вторник , 21 июня 2022, 21:42
Одне з двох метродепо у Харкові було обстріляне росіянами, зазнало руйнувань, знищено декілька вагонів метро.
У Харкові росіяни атакували депо метрополітену (ФОТО, ВІДЕО)

Вночі 20 червня під час чергового артилерійського обстрілу росіянами Харкова один чи декілька снарядів влучили у вагонний бокс одного з двох депо метрополітену Харкова. Відповідні фото після деякого часу та перевірки опублікувала Національна поліція України.

За даними поліції, влучення сталося о 23:55 20 червня. У вагонному боксі пошкоджено дах, частково зруйновані стіни, вибиті шибки та віконні рами. Також пошкоджена від вибухової хвилі стіна навпроти виходу з депо. Різних пошкоджень зазнали декілька вагонів, в тому числі унікальний для Харкова метровагон типу "Д", випущений 1962 року, 60 років тому, який використовувався як службовий вимірювач колій.

Травмована одна людини - 61-річний чоловік, якого госпіталізували.

У нашомі відеосюжеті показані руйнування від обстрілів та бойових дій наземного транспорту Харкова, зокрема в результаті обстрілів Салтівського трамвайного депо ще у березні 2022 року.

У Харкові з 16 травня відновили рух автобусів і тролейбусів, а з 21 травня - знову почали ходити трамваї. Але кількість маршрутів та рухомого складу обмежені через руйнування інфраструктури та пошкодження самого транспорту. З 24 травня було відновлено роботу метро.




 

comments powered by HyperComments