Обстрілами пошкоджено тролейбуси Миколаєва (ФОТО, ВІДЕО)

Четверг , 14 июля 2022, 15:38
14 липня у Миколаєві внаслідок російських обстрілів було пошкоджено значну кількість тролейбусів.
Обстрілами пошкоджено тролейбуси Миколаєва (ФОТО, ВІДЕО)

Черговий ракетно-артилерійський обстріл росіянами Миколаєва завдав значної шкоди тролейбусному депо. Було пошкоджено 18 тролейбусів, в тому числі досить багато нових машин, отриманих 2021 року за кредитом ЄБРР.

Тому сьогодні на тролейбусні маршрути міста вийшли лише 20 тролейбусів, які працюють за скороченими та зміненими трасами. "Наразі працівники комунального підприємства здійснють технічнй огляд пошкоджених одиниць транспорту для визначення подальшої можливості їх експлуатації. Сьогодні на маршрутах міста працює 20 тролейбусів, але з корективами основних маршрутів. Зміни маршрутів відображені на інформаційних табличках рухомого складу." - заявляють к КП "Миколаївелектротранс".

Трамваї у Миколаєві працюють як звичайно.

Загалом у Миколаєві налічується 85 тролейбусів, 80 з яких були задіяними у перевезеннях до початку системних обстрілів міста. З цієї кількості налічувалося 30 тролейбусів "Дніпро-Т203", отриманих 2021 року по закупівлі за рахунок кредиту ЄБРР, а також по 5 низькопідлогових тролейбусів "ЛАЗ-Е183" та "МАЗ-103Т", придбаних раніше. 

На відео - огляд роботи міського електротранпорту Миколаєва восени 2021 р.


 

comments powered by HyperComments