В Одесі змінили три маршрути тролейбусів (СХЕМА)

Понедельник , 26 сентября 2022, 14:17
З сьогоднішнього дня, 26 вересня, в Одеси вимушено, з технічних причин, змінили три маршрути тролейбусів.
В Одесі змінили три маршрути тролейбусів (СХЕМА)

Після тимчасового обмеження руху на деяких вулицях з 25 вересня, з 26 вересня в Одесі на певний термін змінюють траси руху маршрутів тролейбусів №7, №9, №10. Загалом, з центру Одеси до житлових масивів ім. Таїрова та Черьомушки доїхати тролейбусом буде неможливо без пересадок. 

Ось як будуть ходити дані маршрути:

Маршрут №7 буде працювати двома не зв'язаними між собою фрагментами. Один - між вулицею Архітекторською та площею 10 Квітня. Другий - між вулицею Новосельського та Привокзальною площею.

Маршрут №10 буде йти вулиці Інглезі, проходитиме вулицею Космонавтів, Адміральським проспектом як звичайно, а потім - за кільцевою схемою від 5-ї ст. Фонтану по Фонтанській дорозі, вул. Сегедською, пр. Гагаріна, проспектом Шевченка до площі 10 Квітня, вулицею Черняховського і далі Адміральським проспектом до вулиці Інглезі.

Маршрут №9 буде курсувати за обмеженою трасою вулицями Рішельєвською та Привокзальною площею - від Рішельєвської по Грецькій, Канатній, Італійському бульвару до Привокзальної площі, потім по Пушкінській до кінцевої на вул. Рішельєвській.

На відео оперативна ситуація у Одесі станом на 26 вересня.

Щоб доїхати з центру Одеси до житлового масиву Черьомушки електротранспортом - можна скористатися трамваями №7 з вул. Преображенської або №13 від Старосінної площі - та їхати до 1-ї ст. Люстдорфської дороги, Південно-Західного масиву, пл. Толбухіна - з пересадками на тролейбуси №7, №10, №12. Трамвай №10 курсує як завжди від Тираспольської площі до вул. Іцхака Рабіна.

Також без змін курсує трамвай №17 від Куликового поля до 11-ї станції Фонтану. На нього можна пересісти на Куликовому полі з тролейбуса №9 за його тимчасовою трасою.

comments powered by HyperComments