Миколаїв передає Херсону 4 тролейбуси

Пятница , 27 октября 2023, 12:17
Рішенням Миколаївської міської ради до Херсону передано 4 вживаних тролейбуси.
Миколаїв передає Херсону 4 тролейбуси

26 жовтня Миколаївська міська рада ухвалила рішення, згідно з яким КП "Миколаївелектротранс" передає до Херсону у особі МКП "Херсонелектротранс" чотири старих тролейбуси.

Відомо, що будуть передані чотири старих тролейбуси, які наразі належать КП “Миколаївелектротранс”. Зазначається, що з чотирьох машин – дві потребують поточного ремонту та дві — капітального.

“Вони можуть бути використані в ремонті іншої техніки. У Херсоні велика кількість техніки була знищена обстрілами. Також росіяни, коли виходили звідти, понівечили комунальне майно. Ми цю техніку зараз не використовуємо. Представники херсонського тролейбусного управління приїжджали до нас, подивились і обрали ці чотири тролейбуси”, — зазначив мер Миколаєва Олександр Сенкевич.

Наразі в Херсоні з 45 наявних тролейбусів на маршрути виходять не більше 20 машин.

У Миколаєві тролейбусний парк налічує загалом 83 машини, з яких 37 нових марки "Дніпро-Т203" (фактично МАЗ-203), ще є 27 тролейбусів "Шкода-14ТР" та 5 (3 несправних) "МАЗ-Етон-Т103", які задіяні у перевезеннях. Також є 5 низькопідлогових тролейбусів "ЛАЗ-Е183", які не працюють та 5 високопідлогових "ЮМЗ-Т2", які теж не працюють та є ідентичними значній кількості херсонських тролейбусів. 

У відео - херсонські тролейбуси влітку 2023 р.

comments powered by HyperComments