В Одесі змінено маршрути трамваїв через руйнування інфраструктури

Понедельник , 6 ноября 2023, 08:35
Через руйнування трамвайної інфраструктури в центрі Одеси внаслідок російського ракетного удару увечері 5 листопада змінено траси та режим курсування деяких маршрутів трамваїв.
В Одесі змінено маршрути трамваїв через руйнування інфраструктури

Вчорашній ракетний удар росіян призвів до певних руйнувань трамвайних колій по вулиці Софіївській до їх відновлення рух трамваїв центром Одеси неможливий на ділянці від Пересипського мосту по узвозу Маринеска, вул. Софіївській та частині вул. Преображенської.

Тому КП "Одесміськелектротранс" анонсувало наступні тимчасові зміни маршрутної мережі:

  • Маршрут №7 "Північ - Південь" розділяється на дві частини - від вул. Паустовського до Пересипського мосту і від Тираспольської площі до Люстдорфу. Таким чином, безпересадковий трамвайний маршрут через всю Одесу на період відновлення колій не функціонує.
  • Маршрут №12 скорочується і буде курсувати лише від Слобідки до Херсонського скверу.
  • Маршрут №15 подовжується і буде курсувати від Слобідки як звичайно до Тираспольської площі і далі - по вул. Преображенській і Лазарєва до Олексіївської площі. Таким чином компенсується відсутність у даному районі маршруту №12.

Всі подробиці обстрілу Одеси у нашому огляді.

Зауважимо, що вимушені зміни маршрутів №12 і №15 раніше також на неофіційному рівні анонсувалися як один з варіантів зменшення інтенсивності трамвайного руху по узвозу Маринеска через зсуви грунту. Та через роботи з укріплення підпорних стін узвозу та стабілізації ситуації зі зсувом ці можливі зміни маршрутів не відбулися.

comments powered by HyperComments