Як в Одесі в Аркадію ходить трамвай "Одіссей-Макс" (ВІДЕО)

Вторник , 14 ноября 2023, 09:39
В Одесі на маршруті №5, що ходить в Аркадію, курсує найдовший в Україні трисекційний трамвай місцевого виробництва "Одіссей-Макс".
Як в Одесі в Аркадію ходить трамвай "Одіссей-Макс" (ВІДЕО)

Показуємо у відеосюжеті роботу трисекційних трамваїв "Одіссей-Макс" на маршруті №5 від Автовокзалу до Аркадії. У відео показано рух таких трамваїв саме на цьому маршруті, ролик знято у проміжок від 23 жовтня по 13 листопада.

Такі трамваї почали працювати на лінії в Аркадію з 23 жовтня 2023 року - з першого ж понеділка після повноцінного відновлення маршрутів, що проходять через перехрестя вулиць Пантелеймонівської та Старопортофранківської.

Поступово на маршруті №5 побували всі 4 трамваї моделі "Одіссей-Макс", наявні у місті. Проте кожного дня на маршруті працює лише один такий трамвай.

Нагадаємо, з квітня 2023 року, коли було виявлено проблеми на узвозі Маринеска через можливий зсув грунту, по основному магістральному трамвайному маршруті №7 припинилося курсування трисекційних трамваїв "Одіссей-Макс". Кілька місяців вони стояли у депо незадіяними у перевезеннях.

comments powered by HyperComments