Електротранспорт Одеси повернувся на лінії

Вторник , 26 марта 2024, 09:03
З ранку 26 березня на одеські маршрути повертаються трамваї та тролейбуси.
Електротранспорт Одеси повернувся на лінії

Енергетики відновлюють пошкоджені електромережі - і це дозволяє станом на ранок 26 березня обмежено відновити рух міського електротранспорту в Одесі.

За повідомленням мерії, на маршрути вийшло 50% від звичайної кількості рухомого складу - тому інтервали руху будуть збільшені.

За даними системи онлайн-моніторингу руху електротранспорту, на всіх маршрутах сьогодні працює 67 трамваїв та 42 тролейбуси. Це навіть більше, ніж анонсовані 50% рухомого складу і приблизно відповідає графікам руху вихідного дня.

На трамвайному маршруті №7 працює 28 вагонів, на інших важливих маршрутах - від 4 до 7 вагонів, в тому числі трисекційні вагони на маршрутах №5, №10, №17.

Тролейбусів найбільше на маршруті №7 - 10 одиниць, 8 машин працює на маршруті №10, по 7 - на маршрутах №8 і №9, 4 і 5 тролейбусів, відповідно, на маршрутах №3 та №12, а також одна машина на маршруті №2.

Нагадаємо, напередодні через спричинений пошкодженням енергетичних об'єктів і спричининеним цим дефіцитом електроенегрії, електротранспорт в Одесі не працював взагалі.

comments powered by HyperComments