Миколаїв отримав перші "автономні" тролейбуси

Понедельник , 22 апреля 2024, 09:08
До Миколаєва надійшли перші три тролейбуси з автономним ходом із замовленої партії у 31 одиницю.
Миколаїв отримав перші "автономні" тролейбуси

????????Миколаїв отримав перші три тролейбуси з автономним ходом до 20 кілометрів

Сьогодні, 19 квітня, на комунальне підприємство "Миколаївелектротранс" прибули перші тролейбуси виробництва PTS (Політехносервіс, м. Бровари). Вони виготовлені на основі використання кузовів турецького виробництва.

Постачання нових тролейбусів стало можливим завдяки відновленню співпраці з Європейським банком реконструкції та розвитку. Також до цього проекту долучився й Уряд Данії, який виділив 3,9 мільйона євро грантових коштів.

Весь новий транспорт буде забрендовано в єдиному стилі всіх нових тролейбусів "Миколаїв — місто на хвилі".  Перший час нові тролейбуси проходитимуть обкатку на існуючих маршрутах міста.

Окрема підготовка проводиться для початку руху тролейбусів у Корабельний район. Підприємство наразі отримує всі необхідні дозвільні документи на облаштування зарядного комплексу, де також буде розташовуватись кінцевий диспетчерський пункт. 

"Окрім підготовки нашої інфраструктури в Корабельному районі, ми маємо отримати щонайменше 10 нових тролейбусів для того, щоб працювати у графіках з адекватними інтервалами руху для зручності мешканців цього району. Тому, прибуття кожного нового тролейбусу наближає час такого очікуваного початку руху тролейбусів у Корабельний район. Слідкуйте за нашими подальшими анонсами", - говорить директор "Миколаївелектротрансу" Юрій Сметана.

Загалом, за умовами контракту, виробник має здійснити поставку всіх 31 тролейбусів до Миколаєва впродовж 13 місяців з моменту підписання контракту.

comments powered by HyperComments