Біля Ізмаїлу в Одеській області збудують ще один зерновий вантажний термінал

Вторник , 4 апреля 2023, 10:01
Новий причал для перевантаження зернових та інших аграрних вантажів з'явиться на півдні Одеської області біля Ізмаїлу.
Біля Ізмаїлу в Одеській області збудують ще один зерновий вантажний термінал

Ізмаїльський целюлозно-картонний комбінат на земельній ділянці площею майже 2,4 гектара за межами Старої Некрасівки Саф’янівської громади в Одеській області має намір побудувати причал з відповідною інфраструктурою з метою їх подальшої експлуатації для збільшення обсягу перевантаження та зберігання зернових, навалювальних та генеральних вантажів. Рішення про відвід земельної ділянки розглядалося на сесії Саф’янівської сільської ради минулого тижня.

За словами керівника управління земельних ресурсів громади Костянтина Чумаченка, ця земельна ділянка знаходиться на території Ізмаїльського целюлозно-картонного комбінату, біля берегової зони Дунаю.

В обґрунтуваннях детального плану зазначається, що встановлення ним видів функціонального та цільового призначення територій надає можливість власникові земельної ділянки зміни цільового призначення з ведення особистого селянського господарства на розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель, споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості.

Стимулювання економічної активності та створення відкритих умов для діяльності бізнесу завдяки визначенню нових територій під підприємницьку діяльність повинно призвести до залучення інвестицій у розвиток інфраструктури та зростання фінансової потужності.

Розміщення нової забудови з дотриманням будівельних норм, державних стандартів і правил не створюватиме негативного впливу на довкілля та здоров’я населення.

comments powered by HyperComments